Las Vegas dag III & IIII

390770-464390770-465
Utanför The Venetian och sockervadd på buffén.

På väg till Vegas, på vårat hotell, i casinot och på "The Strip".

Bellagio och vattenshowen utanför och utsikt över Vegas.

Megabuffén på Planet Hollywood.

På väg hem genom öknen, vackert landskap runt oss.

Sista dagarna i Vegas och efter en seg förmiddag gick vi för att äta buffé. När man är i Vegas är det tydligen så att man måste äta buffé så vi gick till Planet Hollywoods "Spice Market Buffet", som blivit framröstad till Vegas bästa buffé. Och jag kan faktiskt förstå varför - för en viss summa får du äta exakt hur mycket du vill och allt är hur gott som helst! Allt är uppdelat i olika avdelningar med skaldjur, soppor, sallader, sushi, kinesiskt, mellanöstern, italienskt, mexikanskt, amerikanskt, desserter och så vidare. Det är den största buffén jag någonsin varit med om!Proppmätta vandrade vi sedan hemåt och stannade till vid Bellagios vattenshow, den som avslutar filmen "Ocean's Eleven" om ni minns. På kvällen var vi alla ganska sega, hade planerat att gå ut men istället höll vi bara till på hotellet.

Tidigt på måndagmorgon återvände vi till San Diego eftersom hyrbilen skulle tillbaka och som tur var gick resan hem fortare än dit, bara fyra och en halv timma trots att vi stannade för lite Taco Bell i Barstow. Barstow är en urtypisk amerikansk småstad mitt i ingenstans, precis som man ser på alla filmer och med fler snabbmatsrestauranger än invånare. Staden kändes bara så sorglig på något sätt, som om allt hopp bara dött och jag mådde mest dåligt av att vara där. När jag kom hem halv fyra överträffade jag mig själv genom att gå på min italienskalektion klockan fyra, jag tror aldrig jag känt mig så dum, hjärnan ville verkligen inte fungera och jag kom inte ihåg nånting vi lärt oss för bara en vecka sen. That's what Vegas do to you.
Det var mitt Spring Break och jag är hur nöjd som helst med resan till Vegas - det är något jag alltid kommer minnas! Bye Bye!


Blev ju lite shopping med! En liten tygväska från Marc Jacobs får agera
souvenir samt två toppar och en bikini från älskade H&M.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0