Hard Rock Hotel

Igår var det alltså Downtown som gällde och mer exakt klubbenHard Rock Hotel i Gaslamp Quarters, stället öppnade för bara tre månader sen så det är, som jag fattade det, stället att hänga på. Robert som skrivit upp oss på listan äger en lägenhet/rum där, svårt att förklara och jag vet inte riktigt om jag förstod heller men tydligen kan man köpa en del i hotellet genom att köpa ett rum och man får då dela på vissa intäkter och man är alltid välkommen som gäst.
Tyvärr bestämde sig regnet för att återvända till San Diego igår så de var tvungna att stänga den delen av klubben som är på övervåningen och utomhus (med pool och hela kitet). Inomhusdelen ser ut som en stor "lagerlokal" med högt i tak och tegelklädda väggar, en stor bar i mitten och stora soffor och bord längs med väggarna (beställer du ett bord kan du få din egen öltapp med ditt favoritöl direkt i bordet haha). Annars var det inte så olikt från hemma och folket kändes inte särskilt snobbiga (med undantag för vakterna)  även fast stället är hett, det är ju här kändisarna hänger när de är i stan. Dock var jag nog lite "nerklädd", här var det korta uringade klänningar och höga klackar som gällde, euh.

DJ'n var grym, jag tror inte han spelade en enda dålig låt på hela kvällen! Det var som han befann sig i mitt huvud och bara spelade låtar jag gillar - en bra blandning av r'n'b, skön house och bra dansmusik. När Lady (Hear me Tonight) kom igång mådde jag bara väldigt bra i hela kroppen.
Det bästa av allt? Kvällen kostade mig fyra dollar. Och då drack jag tre drinkar, en celebritywater, åt en pizzaslice som nattmat och lämnade en dollar i dricks till damen som delade ut pappershandukar på toan. På toaletten stod det förresten massa parfymer, minttabletter och annat en lady kan behöva för att fräscha upp sig under kvällen. Jorå, ställ ut en Chanelparfym på Statt eller Björnstugan och första tjejen som går på toa stoppar väl ner den i väskan.

Gaslamp Quarters är förresten ett väldigt fint ställe om dagarna och det är i det här området (och Pacific Beach) som de bästa klubbarna och barerna ligger. Anledningen till att det kallas Gaslamp Quarters är för de speciella gatlamporna som finns i kvarteret och som förr i tiden drevs med gas - det ni! 

Väldigt irriterad på mig själv att jag inte fick med mig kameran men så här glad var jag när jag kom hem. En mycket lyckad kväll!

Idag måste jag plugga. Suck.
Bacio!

Kommentarer
Postat av: Anonym

när jag tittar på dina bilder känns det verkligen som att du är sååå långt borta, aj aj i hjärtat!
Pyss

2008-01-28 @ 11:29:25
Postat av: Henrik

Tjena Fiffi!
oj, oj vad du skriver. Jag hinner inte läsa just nu, men det ser ju ut att flyta på fint. Pratade som vanligt med Calle alldeles nyss (för andra gången idag) och han tipsade om denna lilla fina blogg. Kul. Titta på bilderna hinner man ju alltid.
Sköt om dig så hörs vi! Kram / Henrik

2008-01-28 @ 11:45:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0