LA LA land - del I

Då var vi hemkomna från en omtumlande, spännande och fullspäckad weekend i Los Angeles! Får nog dela upp den här trippen på två inlägg, det var mycket som hanns med på 48 timmar. Allt började ju bra med att tåget från San Diego var inställt så vi hade gått upp klockan fem i onödan för tåget som skulle gått klockan sju. Istället fick vi vandra runt i ett morgontomt San Diego Downtown i några timmar, väntades på nästa tåg.

Framme på Los Angeles Union Station tog vi en taxi till hotellet, och blev rättade att hotellet minsann låg på DoHenii inte Doheny (sorry..). Hotellet var mysigt med rummet in mot innergården med pool och det låg väldigt bra, precis mellan Hollywood och Beverly Hills.

Union Station, hotellet och en classic Beverly Hills skylt.

Vi lämnade våra väskor och knatade ner mot Robertson Boulevard för lite shopping. Besökte bla Kitson, Intermix och Lisa Kline - små boutiquer med utvalda och roliga plagg, accessoarer och smycken. Här skulle man kunna göra av med multum av dollares - om man nu hade några sådana att spendera. Gick förbi "The Ivy" - kändistätt café med paparazzis som står stationerade där hela dagarna, vi såg två horder men tyvärr inte vilka kändisarna var. Sedan vidare till Beverly Center, megastort köpcentrum med allt du kan önska. Efter att ha strosat runt i affärer hela dagen knatade vi hemåt, jag plockade med mig lite sushi och sen somnade vi ganska skönt.

Robertson Boulevard och utanför "The Ivy".

Det kändes väldigt konstigt att vara i L.A, surrealistiskt och som om man inte riktigt var där. Svårt att förklara men jag antar att det blir så när man besöker platser man alltid drömt om att besöka. Staden är så otroligt stor, man kan nästan inte förstå vilka avstånd det är, bara mellan Downtown och vårt hotell tog det en halvtimma med taxi.

Bye for now!


Kommentarer
Postat av: Anonym

jau sauknar di!
/skåne

2008-03-06 @ 12:33:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0